joi, 11 martie 2010

"Блядоход"-ul comunist


Există un curent de opinie în societate că majoritatea relelor vin de la prea multă liberate și că "înainte" pe timpul Uniunii Sovietice nu puteai întâlni asemenea desfrânare. Ba chiar unii ar fi tentați să creadă că în fosta URSS nu exista desfrâu sexual, iar lumea nu se ocupa decât cu făurirea unei vieți mai bune. Subiectul respectiv a fost ocolit la noi, ceea ce cred că nu reprezintă o eroare fatală. Golul ar putea fi acoperit prin dezvăluirea realităților sexuale din perioada sovietică-comunistă chiar de către Comisia pentru studierea și aprecierea regimului comunist totalitar din Moldova. Aceasta în cazul în care se va preocupa de acest subiect, căci membrii acesteia par mai mult preocupați de stabilirea unei cifre exacte a jertfelor terorii comuniste. Nu vreau să se creadă că acest lucru nu este important.

Deși pare un subiect neimportant acesta ar putea arăta mai elocvent fața adevărată a celor ce au guvernat spațiul sovietic timp de 70 de ani. Moravurile din sânul elitei comuniste din anii 30-80 ai sec. XX, nu sunt nici pe departe mai bune decât cele ale elitelor actuale, iar filmulețul cu Iordan și cele două fete pălește în fața celor ce se întâmplau în realitate în perioada sovietică. De exemplu cât face zvonul (care circula şi în perioada sovietică) potrivit căruia soția lui Ivan Bodiul ar fi fost amanta lui Brejnev.
Arhivele ascund sute și mii de cazuri de violuri, de orgii sexuale cu minori (fete și băieți) ale unor lideri comuniști. De exemplu se știe că ocupația predilectă a lui Aveli Enukidze, prieten cu Stalin și naș de botez al Nadejdei Alilueva, soția lui Stalin, era molestarea adolescentelor și minorelor de 9-11 ani.
Acest Aveli Enukidze (membru al Comitetului Central) până la urmă a terminat-o rău în 1937, fiind executat pentru trădare și spionaj. Vezi http://kommersant.ru/doc.aspx?DocsID=1326625.
Tot aici puteți găsi și informația despre organizația supranumită sugestiv «Блядоход» și care a fost creată de activul comunist într-un centru raional din regiunea Omsk. Cred că ar fi de prisos să vă spun cu ce se ocupa ea.
Iată și un fragment despre aşa-zisul caz de la Astrahan din 1929 «Дело Алексеевой,— писал глава партийной комиссии по обследованию астраханской парторганизации Л. Любарский,— наиболее омерзительная страница астраханского разложения. В течение шести лет на квартире Алексеевой систематически устраивались пьяные оргии, в которых участвовало около 45 членов партии, в большинстве ответственных работников. Не только видные хозяйственники, но и партийные работники вроде бывшего члена партколлегии Никитина были организаторами и участниками гнусных оргий в алексеевском притоне. Оргии принимали исключительно безобразный характер, участники их порой совершенно утрачивали всякие общественные нормы и человеческий облик.

Casa unui șef de partid din regiunea Smolensk era supranumită la fel de sugestiv - «Пей до дна».
Moravurile și desfrâul din epoca sovietică sunt descrise foarte bine de scriitorul rus Iuri Naghibin în povestirea Моя золотая теща, care poate fi găsită şi în variantă electronică în Internet. A-şi putea aduce și alte cazuri despre care s-a scris pe parcursul timpului.

Despre preferințele sexuale ale lui Lenin s-a scris mult că ar fi avut copii cu Inessa Armand, iar Krupskaia nu era decât o acoperire.
Mai puțin știm despre preferințele sexuale ale actualilor lideri comuniști, dar și în privința lor circulă mai multe zvonuri, care s-ar putea adeveri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu